Știri, teme interesante

Hai la Rio!


Hai la Rio! - VCC Olimpice skin

La Campionatului European de Fotbal, toată ţara a ţinut pumnii echipei naţionale. Acum, la Jocurile Olimpice, ne vom încuraja sportivii pe parcursul mai multor săptămâni – desigur, mai ales după programul de lucru. Ca să ne putem simţi suporteri adevăraţi şi în timpul zilei, am pregătit utilizatorilor noştri o suprafaţă dedicată evenimentului Rio 2016.

Ştirile vin deja una după alta de la locaţia Jocurilor Olimpice de la Rio, care încep la 5 august. Echipele au început pregătirea la faţa locului. După Campionatului European de Fotbal, vom trăi din nou febra suporterilor, încercând să ghicim dacă vom reuşi să ne depăşim performanţa din 2012 de la Londra.

Cei norocoşi vor avea posibilitatea să urmărească transmisiunile în timpul vacanţei de vară. Noi ne-am gândit însă şi la cei care doresc să susţină echipa naţională sau sportivii lor preferaţi în timpul programului de lucru. De aceea, am pregătit skin-ul Rio 2016, al cărui paletă de culori reproduce atmosfera Jocurilor Olimpice de vară şi care vă va sta la dispoziţie pe întreaga durată a întrecerilor sportive, inclusiv în perioada Jocurilor Paralimpice.

Moto-ul Jocurilor Olimpice de vară din anul acesta este „O lume nouă“. Echipa maghiară prezentă la Rio are 160 de sportivi şi acoperă 21 de ramuri sportive. Capitala braziliană va găzdui peste zece mii de sportivi şi vor fi vândute 7,5 milioane de bilete la nivel mondial.